.

.

New
Healeved 12 Бр четка за коса за Къдрава Коса Инструменти За оформяне на Косата за Мъже Гребен за оформяне на Косата четка за коса за Къдрава Коса на Фризьорски Инструмен?

Healeved 12 Бр четка за коса за Къдрава Коса Инструменти За оформяне на Косата за Мъже Гребен за оформяне на Косата четка за коса за Къдрава Коса на Фризьорски Инструмент За стайлинг на Коса Лифт За Коса, Гребен за

BGN 13.49

Налично
Налично

Инструменти за оформяне на косата : Техният дизайн е лесен, но те са много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство - Гребен с широки зъб е удобен и практичен, както с къса коса така и с избора на прическа лесно може да се справи. инструменти за полагане на къдрава коса за ежедневна употреба във фризьорски салон.Гребен с широки зъбци : Материал : изработени от пластмаса и безопасен за използване.Гребен за оформяне на косата на Този предмет е изработен от висококачествена пластмаса.Изборът на прическа : Удобен гребен няма да навреди на кожата на главата и ще ви приятни усещания. - Тази гребен за коса подходящ за къдрава коса и права коса, разкрива косата в косичках за перука, добра гребен за коса, която ще ви помогне да създадете прическа със собствените си ръце за мъже.Четка за коса за къдрава коса : Разработена под формата на широки зъбите, което намалява риска от довършителни или выдергивания на косата при използване на тази гребени за по-голям комфорт.Инструменти за оформяне на косата : Техният дизайн е лесен, но те са много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство. - Удобна четка за коса не пречи на кожата на главата и ще ви даде добър опит вържете косичек за перука. - Размер : около 18,00 X10,00 X0,80 см /7,07 X3,93 X0,31 инча за къдрава коса.Гребен за коса : Подходящ за възрастни и деца, момчета и момичета, гребен за оформяне, фризьор, салон за красота, личен стилист, фризьор. - Дизайнът му е лесен, но той е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство на широк зъб. - Материал : Пластмасов гребен за брада.Списък на пакетите в 12 x гребени за коса Характеристики -направен е от висококачествена пластмаса, като в същото време притежава антистатическим симулации, може да намали обрив пластмасов гребен за коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория