.

.

New
Healeved 1 бр. Кутия за съхранение на Прозрачен Органайзер Скоростна Тава Организатор и Инструмент За Разбиване на Електрическа Ограничителен Гребен Органайзер Профе?

Healeved 1 бр. Кутия за съхранение на Прозрачен Органайзер Скоростна Тава Организатор и Инструмент За Разбиване на Електрическа Ограничителен Гребен Органайзер Професионална Ножица за Фризьори Употреба Гребен Органайзер

BGN 3.33

Налично
Налично

калъф за съхранение на гребени visible limit Продукт представлява практичен органайзер за съхранение на гребени limit, която е в основата е изработена от акрил материал и е предназначена за съхранение на аксесоари за гребени за коса -Цвят : Прозрачно чекмедже за съхранение гребени за подстригване на коса -Нескользящий, електрически инструмент за разбиване при насрещен използване. калъф за ножове за рязане Висококачествени материали и изящна изработка гарантират за своята надеждност и практичност.Органайзер за ПАЛЕТИ - Изключителна изработка, стабилен и здрав, това е лесно да боли. практически кутия за гребени salon limit.КУТИЯ ЗА ГРЕБЕНИ за ПОДСТРИГВАНЕ на КОСА - Десет мрежи за гребени limit десет размери, професионални и практични.Кутия за съхранение на гребени за подстригване на косата - Тази кутия за съхранение ще помогне да запазите вашата четка чисти и предотвратяване на щети. -Материал : Акрил професионална кутия за гребени за салон -Компактен размер, подходящ за използване в салон или за лична употреба. -Той може сигурно да задържи до 10 остриета за подстригване на коса в кутия за да се вържете с множество мрежи.ОРГАНАЙЗЕР за ИНСТРУМЕНТИ за КОСА - необходим инструмент за подстригване на коса и фризьорство.Подходящ за употреба във фризьорски салон или лична домашна употреба.Кутия за съхранение на гребени за подстригване на косата - Тази кутия за съхранение ще помогне да запазите вашата четка чисти и предотвратяване на щети.Подходящ за употреба във фризьорски салон или лична домашна употреба.Органайзер за ПАЛЕТИ - Изключителна изработка, стабилен и здрав, това е лесно да боли.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория