.

.

New
Кръст 6000 7 инча. Закачка Гребени Lift Vent Гребени за Коса В Опаковка Space Зъб Гребен с широки зъбци 12 бр. (Неон микс)

Кръст 6000 7 инча. Закачка Гребени Lift Vent Гребени за Коса В Опаковка Space Зъб Гребен с широки зъбци 12 бр. (Неон микс)

BGN 39.72

Налично
Налично

нТова е и една от най-популярните расческ сред фризьорски салони по целия свят!Тези гребени достатъчно гъвкави за употреба на косата, всякакви дължини.Тези универсални гребени не се абсорбират стерилизующие разтвори, средства за химическа вълна, балсами, шампоани, маслена вода и т. Той е изработен от нитрилового на гума, което го прави здрав и издръжлив.ДОСТАТЪЧНО УНИВЕРСАЛНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ На ВСЯКАКВА ДЪЛЖИНА на КОСАТА - гребени за пробора, предназначени за професионалисти в областта на прически.Всяко момиче трябва да бъде дразнящая гребен, защото тя помага поставени коса и ви позволява да започнете този сезон са стилни.Закачка гребени леко улавят всяко направление и създават допълнителен обем и текстура.НЕ ПИЯ СТЕРИЛИЗУЮЩИЕ РАЗТВОРИ - Тези закачка гребени за тънка или гъста коса за фризьори, фризьори, козметика и стилисти.Тези универсални гребени не се абсорбират стерилизующие разтвори, средства за химическа вълна, балсами, шампоани, маслена вода и т.ПРИДАЙТЕ на КОСАТА ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕМ - женски гребени Krest6000 teasing lift комбс - това е нещо, което ви трябва, за да се постигне такава височина къдрици, за да се отърве себе си от притеснение за неочаквани провали.ОТЛИЧЕН ЗАВЪРШВАЩ ГРЕБЕН - Придайте на косата допълнителен обем, преди да потеглите на път, усещане за един милион долара с тези расческами за стайлинг!Тези космически гребени с дължина 7 инча с мъчителен за възхода са идеални за всички сложни стилове. гребен с вентиляционным дупка с дължина 7 инча.Те са много на плавниците или зъбите, които предоставят по-малка крехкост и по-голям комфорт.Това е и една от най-популярните расческ сред фризьорски салони по целия свят!Тези гребени достатъчно гъвкави за употреба на косата, всякакви дължини. Той е изработен от нитрилового на гума, което го прави здрав и издръжлив.Лесно улавяне и надеждно заключване квадратна облегалка всички тези досадни направления, благодарение на вентиляционному дупката за въздушния поток, ИЗГОТОВЛЕННОМУ В САЩ.Това е идеалното средство, за да придадат на косата еластичност.Прекарвате по-малко време на полагане, при това изглеждайки без много усилия шик. отличен за сечение на косата, за да дразни и да оформите косата си.Тези гребени за чесане на косата се използват за разделянето на косата на кичури, за да вържете.Прекарвате по-малко време на полагане, при това изглеждайки без много усилия шик.ДОСТАТЪЧНО УНИВЕРСАЛНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ На ВСЯКАКВА ДЪЛЖИНА на КОСАТА - гребени за пробора, предназначени за професионалисти в областта на прически.Искате да придадат на косата допълнителен обем?След това е необходимо да се сдобият с ръцете си добра дразнящую четка за коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория