.

.

New
Гребен за разнищване на твърди коса Kent 12T с широки зъбци Имат гребен за гъста Къдрава коса. Гребен за разнищване на косата за Оформяне на Коса, брада и Мустаци. Полир?

Гребен за разнищване на твърди коса Kent 12T с широки зъбци Имат гребен за гъста Къдрава коса. Гребен за разнищване на косата за Оформяне на Коса, брада и Мустаци. Полиран ръчно губене. Ръчна работа в Англия

BGN 38.00

Налично
Налично

Отличен гребен за душ за жени и мъже, за разнищване на къдрава коса по време на измиване с шампоан или нанасяне на климатикаЛесно разкрива косата от всички видове.Този материал, приятен на допир, гъвкав и издръжлив, на растителна основа, не съдържа масло, което, като е установено, създава по-малко статично електричество в косата си, и се обработват трион, за да се получи гладка повърхност, която няма да се дърпам или зацеплять космените фоликули.Ние гарантираме, че ще ви хареса нашия продукт!Ако не сте напълно доволен от своята покупка, моля, свържете се с нас за обмен или за връщане.Тази гребен с широки зъбци, предназначени за безболезнено плъзгат по косата, не ги дърпа, като предотвратява крехкост и не надраскване на кожата на главата.Този материал, приятен на допир, гъвкав и издръжлив, на растителна основа, не съдържа масло, което, като е установено, създава по-малко статично електричество в косата си, и се обработват трион, за да се получи гладка повърхност, която няма да се дърпам или зацеплять космените фоликули.Без много усилия, отстраняване на възли и килими с натурални, гъсти, вълнообразни и къдрава коса, това ще помогне на сложете на косата си без загуба на обем.Микроскопично гладка скилидки стимулира отделянето на естествени масла вътре в кутикула на косъма по време на вържете косата.Без много усилия, отстраняване на възли и килими с натурални, гъсти, вълнообразни и къдрава коса, това ще помогне на сложете на косата си без загуба на обем.Тази гребен с широки зъбци, предназначени за безболезнено плъзгат по косата, не ги дърпа, като предотвратява крехкост и не надраскване на кожата на главата. гъвкав, здрав и водоустойчив.Лесно плъзгане : Тази пилообразная гребен с груби зъби е идеална за чувствителна кожа на главата, полира ръчно за създаване на меки заоблени зъби, които ще стимулират кожата на главата.Ние гарантираме, че ще ви хареса нашия продукт!Ако не сте напълно доволен от своята покупка, моля, свържете се с нас за обмен или за връщане.Гребен на Kent ръчно изработени : Изработен е ръчно от най-големите листа, целулоза ацетат, а не от формованного материал.Ежедневна грижа за косата : Гребен за разнищване на коса с широки зъбци, много гъвкава, устойчива, отпилена специални циркулярными триони и полирани на ръка, добре разпределя натурално масло от скалпа на косата с чесане, подобрява кръвообращението и намалява загубата на коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория