.

.

New
Thinp 3 бр. Широка Зъбни Гребен за Къдрици, четка за коса маша за коса с по-голям Зъб, четка за коса за Къдрава Коса, Инструмент за Прически, Широка четка за коса за Къдра?

Thinp 3 бр. Широка Зъбни Гребен за Къдрици, четка за коса маша за коса с по-голям Зъб, четка за коса за Къдрава Коса, Инструмент за Прически, Широка четка за коса за Къдрава Влажни Вълнообразни Гъста Коса, Перуки за

BGN 1.67

Налично
Налично

Характеристика : Гребен с широки зъбци - идеалният инструмент за прически за семейства, така и за професионалистиПратката включва в себе си : Вие ще получите 3 парчета гребен с широки зъбци в различни цветове : черно, сребристо и синьо, които позволяват да се разпределят ги на годни части и осигуряват по-голямо удобство в ежедневието.Практичен дизайн : Гребен маша за коса има извита форма, с гладки заоблени ръбове и големи зъби, които внимателно распутывают косата и ги предпазват от entanglements.Кухи дръжки за окачване на всяко място, където вие пожелаете. Качествени материал : Тази четка за коса за къдрава коса е направена от висококачествен ABS-материал с гладка повърхност, която е устойчива и трайна, не причинява статични смущения и няма драскотина коса, удобен за задържане и приятна за кожата.9 см Опаковъчен лист : гребен маша 3шт.Отличен за фризьорски салони, козметични салони, салони за козметика, а също така е подходящ за стоки за дома.Широко приложение : Гребен за къдрава коса подходящ за къдрава коса на жените или на мъжете, мека, гъста или тънка коса, влажна или суха коса, дълги или къси коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория