.

.

New
TOYANDONA 1 бр. Високоскоростна Лодка За Момичета, Играчки За Баня, Детски Плажни Играчки Детски Играчки За Баня Състезателна Лодка Играчка Плаване с Лодка Играчка Комп?

TOYANDONA 1 бр. Високоскоростна Лодка За Момичета, Играчки За Баня, Детски Плажни Играчки Детски Играчки За Баня Състезателна Лодка Играчка Плаване с Лодка Играчка Комплект Играчки За Баня Вземете Вана Плаване с Лодка

BGN 54.74

Налично
Налично

играчки за къпане момичета Интересна играчка за къпане ще накара вашето дете да се влюби време на къпане и да го ползватИграчка от пластмасови лодки Изработени от пластмаса, който може да продължи много дълго. - вана, къпане, басейн, плаж, подпочвената вода или на всяко друго място, което можете да си представите, мокро!Играчка-лодка за баня - направена от материал, предназначен за продължителна употреба на детски играчки за душата.Кръст Бод Пакет включва 1 x Играчка за баня Лодки Характеристики - Цвят : Син Състезателна лодка Играчки.Информация за стоки, Детска играчка за вземане на душ Елегантен дизайн без да навреди на вашето дете, тя е много безопасен за игра на вашето бебе. ПЛАСТМАСОВА играчка за скоростно изстрелване - тя също може да подобри разпознаването на цветове дете, за да може той да разпознае цвета си по време на игра. - Материал : Пластмасова играчка за къпане на Дете. -Тя е лека, за малки копчета дете може да го държи и да играе, и това няма да навреди на играчки за състезателни лодки. ИГРАЧКА "ПЛАСТМАСОВИ кораблики" - изработена от пластмаса, която може да продължи много дълго.Развитие на играчка. - Това може да бъде добър избор за подарък за вашите деца, те много се радвате играчка-платноходка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория