.

.

New
GADIEDIE Гумена патица, 50 опаковки, мини-Гума пате, плаващи патици, играчка за детска баня, отличен за къпане в джип, на душата, на партито по повод рожден ден, подарък за ?

GADIEDIE Гумена патица, 50 опаковки, мини-Гума пате, плаващи патици, играчка за детска баня, отличен за къпане в джип, на душата, на партито по повод рожден ден, подарък за карнавальную игра (1,6 x 1.5x 1,2)

BGN 3.46

Налично
Налично

Всяка уточка има свистком, който издава звук "БИБИ ~" при лек пощипыванииБележки : Размери на всяка уточки около 1,6 "Д х 1,5"Ш х 1,2"Селскостопанска Време на къпане трябва да бъде специален, безопасно и забавно!В гамата на средства за къпане GADIEDIE има всичко, което може да се наложи да бъдете организирани, и да бъдат уверени в себе си и да се включи въображението на вашето дете.Като се има предвид деликатната кожа на бебето, всички ние използваме съвременни технологии и управление на данните, обикновено няма чеп.Идеални за украса на парти по случай рождения ден в душата, чудесен предмет за детската душа или някоя забавна тема на събитието!.Изработен е от екологично чист каучук, не съдържа олово, живак, фталатов или нещо токсични. тези страхотни и забавни играчки-уточки за къпане отлично ще прекарат времето си с вашите деца!. 50 мини-гумени уточок плува вертикално и скърцане, когато ги компресирате, което прави къпането по-забавно. с него безопасно да се играе на деца.Тези уточки ще плува вертикално в банята и ще удари въображението на вашето дете.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория