.

.

New
Играчки-нещастници Hooku за деца, Играчки за присосках от 3 теми за бебета, Играчки-Издънка за бебета, въртяща се Играчка за деца от 1-3 години, Играчки-Столчета за хране?

Играчки-нещастници Hooku за деца, Играчки за присосках от 3 теми за бебета, Играчки-Издънка за бебета, въртяща се Играчка за деца от 1-3 години, Играчки-Столчета за хранене с вендузи, Подаръци за рожден Ден, за бебета

BGN 5.63

Налично
Налично

【Играчки-спиннеры на присоске Hooku】 Вие ще получите 3 сладки бебешки играчки-вендузи с различни цифри.Играчка с волчком не съдържа никакви вредни вещества. 【Безопасни чувствителен на допир играчка от висококачествен материал】 Играчки-неспокойни Hooku Simple Dimple с вендузата са изработени от висококачествена пластмаса ABS и хранително силикон. 【Идеален подарък за деца】 Детски спиннеры идват в изискана кутия за подарък, която ще бъде добра идея за подаръци за деца от 18 месеца.Мультяшные играчки-спиннеры на присоске се различават гладка повърхност, не съдържат бисфенол А, нетоксични и са трайни.Гъвкав лагер, продължително въртене. независимо Дали е вътре или вън, играчки фабрика в присоске за дете винаги ще си поделят с него е щастлив момент!.Играчки-столчета за хранене с вендузи полезен за децата, които плачат по време на хранене, къпане, лягане и т. 【Играчки за развитие на детето】 Hooku Early забавни играчки, подходящи за тренировка на зрението, тактилни усещания и слуха на детето на възраст от 18 месеца. 【Става забавни детски играчки за къпане за секунда!】Когато попадне вода по листата, е детска играчка-колело със спици на присоске ще продължи да се върти, бебе ще се насладите на всеки къпане!Разнообразие от ярки цветове, красиви форми на животни, въртящи се ножове на вятъра могат да привлекат вниманието на децата, да събуди у тях интерес към игрите и намаляване на емоционалното напрежение на децата.Търтей със силна адгезией може да бъде прикрепен към всякакви гладки повърхности : на стената, на пода, на масата за вечеря, вана, прозорец на кола и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория