.

.

New
ЗАБАВНИ МАЛКИ ИГРАЧКИ 49 бр. Играчки за баня за деца, Стенни Играчка за Баня, Водна Пързалка за деца 4-8 години, Комплект за демонтаж на Направи си сам, Подаръци за Душа?

ЗАБАВНИ МАЛКИ ИГРАЧКИ 49 бр. Играчки за баня за деца, Стенни Играчка за Баня, Водна Пързалка за деца 4-8 години, Комплект за демонтаж на Направи си сам, Подаръци за Душата на Рожден Ден, за момчета и Момичета

BGN 11.47

Налично
Налично

Това може да направи миене на вашите деца по-приятен и радостен, и децата ви, без съмнение, добре ще прекарват времето си в банятаЗабавни играчки за баня : Можете също да излее водата отгоре с помощта на кофа за вода и водата ще се плъзне по пистата. l : Напълно изплакнете присоску в топла, почти гореща, течаща вода.Водата е значително увеличава мощността на всмукване. Многофункционална играчка за вана без мухъл : силата на всмукване на тези нещастници, които са доста силни.Ако поставите топката в това време, той помчится по-бързо, като че ли той преспи.Удовлетвореността на клиентите : да се гарантира 100% удовлетвореност на нашите клиенти е и наш основен приоритет.Първокласно качество : Тези стенни играчки за баня са изработени от пластмаса, който със сигурност ще продължи през целия вашето събитие.Топката покатится на пешеходна пътека, ако му се сложи направо върху него.В резултат на чаша става по-мек и податливее.Идеални подаръци : Тези играчки за баня ще станат отлични подаръци за рожден Ден, за момчета и момичета от всички възрасти.Отговаря на американския стандарт за безопасност на играчки ASTM-F963 CPSIA.Натискането на чаша към избраната от вас повърхност, разтърси излишната вода.Суперценные играчки за баня : В този комплект водни играчки общо 49 теми, включително 32 пътеки различни цветове и форми, 1 чекрък, 1 изтичане на чаша, 6 плъзгащи играчки-уточок и 9 нещастници.Въздушни джобове, които могат да доведат до изхода нещастници от провал, може да се избегне благодарение на наличието на капки вода вътре нещастници.Водата, която се излива отгоре, ще излязат на пистата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория