.

.

New
Детски Играчки DuLaSeed, 6 Опаковки Светещи Играчки за баня с Динозаври, Плаващи Гумени Водни Играчки за деца от 1-3 години, Играчки за басейни, Вани, Душ за деца от Предуч?

Детски Играчки DuLaSeed, 6 Опаковки Светещи Играчки за баня с Динозаври, Плаващи Гумени Водни Играчки за деца от 1-3 години, Играчки за басейни, Вани, Душ за деца от Предучилищна възраст за Коледа, Рожден Ден

BGN 3.33

Налично
Налично

(в зависимост от използването)Батериите са включени в комплекта и са монтирани. 【Идеални подаръци през празничния коледен ден на раждане】 : Тези светещи гумени играчки-динозаврите се хареса както на момчетата, така и момичетата.Вашите деца ще получат огромно удоволствие по време на къпане с нашите играчки за баня с динозаври. 【100% безопасни играчки с динозаври】 : Тези светещи играчки за детската вана са изработени от действително нетоксичен екологично чист материал.Това е чудесен подарък за сина си в предучилищна възраст, дъщеря, Внук, Внучка, племенник, племенница, малки Деца, деца, деца на празник Коледа, Хелоуин, Ден на Раждане, Великден.От мига на подсветка на вашите деца непременно ще се зарадват на тези играчки за вана и душ, както и те ще могат да учат на животни и цветове, игра, което ще помогне за установяване на тесни връзки между вас.Живот на батерията обикновено надхвърля 3 месеца и по-горе. 【Атрактивен сладък дизайн】 : Играчки за душ с хубав анимационни динозавром Dulaseed автоматично загорятся, когато сложете ги във водата.Батериите са включени в комплекта и са монтирани. 【Идеални подаръци през празничния коледен ден на раждане】 : Тези светещи гумени играчки-динозаврите се хареса както на момчетата, така и момичетата.Светлината, което променя 7 цвята, ще привлече вниманието на вашите деца и ще им безкрайно удоволствие по време на къпане.Живот на батерията обикновено надхвърля 3 месеца и по-горе.Светлината, което променя 7 цвята, ще привлече вниманието на вашите деца и ще им безкрайно удоволствие по време на къпане. (в зависимост от използването). 【Отличен набор от】 : Тези детски играчки включват в себе си 6 опаковки скъп плаващи играчки за баня с динозаври. 【Истинска гаранция】 : Ние предлагаме услугата смяна в рамките на един месец от нечовешки фактори, ако имате някакви въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас, ние ще се свържем с вас в най-скоро след получаване на съобщение и ще ви дадем задоволително решение. 【Отличен набор от】 : Тези детски играчки включват в себе си 6 опаковки скъп плаващи играчки за баня с динозаври.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория