.

.

New
Tofficu 6 бр. Завийте Играчка За Баня За Деца, Играчки За Баня, Играчки за домашни Животни За Деца, Завийте Играчка за Плуване, Играчка за Къпане, Развитие на Играчка, Дет?

Tofficu 6 бр. Завийте Играчка За Баня За Деца, Играчки За Баня, Играчки за домашни Животни За Деца, Завийте Играчка за Плуване, Играчка за Къпане, Развитие на Играчка, Детска Играчка За къпане, Играчка За Къпане, Пъзел

BGN 2.33

Налично
Налично

Описание на продукта Детска играчка за къпане, Но сега, с тези красиви и забавни играчки за къпане, децата могат да се влюби в банята.Детски играчки за къпане - забавен дизайн ще привлече вниманието на детето и ще му позволи да вземе вана. - Подходящ е за игра в банята или ликвидация играчка за в басейна.БАСЕЙН - Произведен от материал, предназначен за продължителна употреба.ИГРАЧКА за ДУШАТА - Може да се превърне в чудесен подарък за вашите деца и вашите приятели, които имат деца. - Чудесна форма на патица може да привлече вниманието на детето, за да успокои емоциите си дете, плаващи играчки за баня. - Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни.Пакетът включва 3 играчки за къпане във формата на патица с едно око 3 играчки за къпане във формата на бинокъл Характеристики - Цвят : жълт, свири в банята. - Той може да тренирате способността да се държат за ръце, когато детето е добре да прекарва време в душата, завийте играчка за вода. - Материал : Пластмаса развитие на играчка. -Може да се превърне в чудесен подарък за вашите деца и вашите приятели, които са детска играчка за къпане. детски игри набор от намирате за трудно да поиска от своите малки деца да вземете вана?Дори ако те са готови да се изкъпе, те често плачат в процеса на вземане на душ.ИГРАЧКА за къпане на БЕБЕТО - тя е направена от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на известно време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория