.

.

New
Toyvian Шампанско, Машина за Играчки за Бебета Детска Шампанско Машина Играчки за баня за деца, Детски Аксесоари За баня, Играчки за Деца-Играчки с мехурчета за вана Ма?

Toyvian Шампанско, Машина за Играчки за Бебета Детска Шампанско Машина Играчки за баня за деца, Детски Аксесоари За баня, Играчки за Деца-Играчки с мехурчета за вана Машина за изработване на Бани Играчка За къпане

BGN 2.00

Налично
Налично

- Материал : Пластмасови Детски играчкиКръст Бод Пакет включва 1 х комплект от детски играчки за баня Характеристики - Цвят : Случаен цвят детска играчка за вана.Информация за стоки, Детска играчка за къпане Отлични и креативни играчки за къпане, които могат да направят време на къпането по-забавно и привлекателно за деца.ИГРАЧКА за ДЕТСКА БАНЯ - разклатете копчето нагоре-надолу, и се появят мехурчета.ИГРАЧКИ за ДУШ - интересен и приятен на външен вид, така че те са ви много ще се зарадват. - Използвайте детски гел за душ и пенообразователь за образуването на пяна, която е полезна и безопасна детска играчка за къпане.Детска играчка за баня -С 4 нещастници отзад, така че може да суче на всяка гладка повърхност, без да се притеснявате за падане.ИГРАЧКА за ДЕТСКА БАНЯ - Лесно управление, децата лесно да се пристъпи към работа. забавни играчки с пузырьковым сладолед и играчки за децата.ИГРАЧКИ за къпане на бебета - Леки, за да ги държи на малки дръжки и да играе. - Размер : Около 15,50 X14,00 X6,00 см / 6,09 X5,50 X2,36 инча детска машина за сапунени мехури. - Играчка с мехурчета ще помогне на вашето дете да се държи спокойно и да не се движат, така че вие лесно да почистя или я машината с мехурчета за детската баня.Детски играчки за къпане A за вашите малки деца, те много се радвате.Детска играчка за баня -С 4 нещастници отзад, така че може да суче на всяка гладка повърхност, без да се притеснявате за падане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория