.

.

New
МЕХОФОНД 7x5 фута Мексиканска Фиеста, Тако, Абитуриентски клас 2022 година, Фон, Знаме, Писма с Пристъпите, Аксесоари за Абитуриентски партита, Декорация от Кактуси, По?

МЕХОФОНД 7x5 фута Мексиканска Фиеста, Тако, Абитуриентски клас 2022 година, Фон, Знаме, Писма с Пристъпите, Аксесоари за Абитуриентски партита, Декорация от Кактуси, Подпори за Фотосесия, Студиен Фон

BGN 44.77

Налично
Налично

◆ Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни ◆ За конфигуриране : ние можем да подкрепят персонализирани фон за настройки. ◆ Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък. ◆ Размер : 7 фута до 5 фута (ширина 2. Можете да използвате ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху облегалката на 2. ◆ Материал : Професионална кърпа за фотография (тънък винил, без джобове, с високо качество, ярки цветове и е много прозрачна. Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета-това е нормално.1 m х височина 1,5 м). ◆ Материал : Професионална кърпа за фотография (тънък винил, без джобове, с високо качество, ярки цветове и е много прозрачна.Фонове за сватби, деца, парти по случай рожден ден, бебе душ, ученици или фотобудок и т. ◆ Моля, обърнете внимание : 1. (Ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват) Но не се притеснявайте, това няма да се отрази на използване, метод за възстановяване на следващия : 1. ◆ Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време. ◆ За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на фон ще бъде изградена преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория