.

.

New
Моксика Приключение Чака Фон Ти ще Отидеш В Детски Душ Фотофоны Карта на Света Фон За Снимки Виниловое Приключение Започва Пътуване Самолет Снимка на Банер (6x4ft)

Моксика Приключение Чака Фон Ти ще Отидеш В Детски Душ Фотофоны Карта на Света Фон За Снимки Виниловое Приключение Започва Пътуване Самолет Снимка на Банер (6x4ft)

BGN 2.67

Налично
Налично

Виниловую тъкан не могат да бъдат измити ★ 【Широко приложение】 -се Прилага по време на парти по случай рожден ден, събитие в чест на рождения ден на детето, декориране на новороденото бебе, заснемане на продукти, фото студио, професионално портрета на човека, на всички видове дейности. Ние също така подкрепяме и персонална настройка на заден план.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта. С висока разделителна способност, липсата на размисъл, с добра точност на цветовете и художествен ефект. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. ★ За транспортиране 1. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни. 1) Използвайте скоба за фон, или държач за фон, за да го закачите на 3-4 дни.Моля, сотрите петното с влажна кърпа. ★ 【 Защо избрахте нас?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви изображения, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно. 3) Прогладьте задната част на фотографски фон локално парно гладене (не суха) на слаб огън, и ефектът ще е очевиден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория