.

.

New
Моксика Приключение ви Очаква на Фона на Глобалното Пътуване Започва Приключение, Пътуване Детски Душ Украса За парти Винил Фон за Десерт на масата Подпори за Фото

Моксика Приключение ви Очаква на Фона на Глобалното Пътуване Започва Приключение, Пътуване Детски Душ Украса За парти Винил Фон за Десерт на масата Подпори за Фотосесии (8x6 фута)

BGN 16.99

Налично
Налично

3 Ние също подкрепяме индивидуална настройка на заден план. ✔ Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на Amazon преди заплащане. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. ★ За продукта 1.Моля, избършете петното с влажна кърпа. С висока разделителна способност, липса на умения, добра точност на цветовете и художествен ефект.Действително продукт включва в себе си само фон, а не рамка фон, и фон на клипа. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта. 1) Използвайте скоба за фон, или държач за фон, за да го закачите на 3-4 дни.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо. ✔ Приложение : може да се използва като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък.Фонове за сватби, деца, партита по повод рождения ден, на детската душа, фотокабин за възрастните хора и т.✔ Размерът на глобата винил плат. ★ Забележка : 1. Тъй като калибрирането на цвета за всички компютърни екрани ще бъдат различни, малки разлики в цвета са нормални. ★ За транспортиране 1. ✔ КАК да използвате : поставка и скоби в комплекта не са включени.И на заднике няма джоба си за овчарски скок, можете да го повали с помощта на скоби или невидима лента. Ето как премахване на гънки. Имаме много професионални фабрики и доставчици на декори за фотография.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория