.

.

New
Моксика Приключение Чака Фон за душата на детето Бор Минно Приключение в Дивата природа Горски Животни Винил Фон Let The Adventure Begin Вечерни Снимки на Фона на Фотосесия (8

Моксика Приключение Чака Фон за душата на детето Бор Минно Приключение в Дивата природа Горски Животни Винил Фон Let The Adventure Begin Вечерни Снимки на Фона на Фотосесия (8х8 метра)

BGN 3.00

Налично
Налично

Ако е необходимо, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви отговорим възможно най-скоро! ★ 【Материал】 - Висококачествен винил фон. Ние също така подкрепяме и персонална настройка на заден план. Имаме много професионални фабрики и доставчици на декори за фотография. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. ★ Информация за продукта 1. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити.Моля, сотрите петното с влажна кърпа. ★ Забележка : 1.★【Марка】 - Mocsicka, американска марка.Професионално разработен фон за снимки. ★ За транспортиране 1. ★ 【Размер】 -8 (ширина) x8 (височина) фута/ (250x250 см), безшевни, ако имате нужда от по-голям размер, моля, свържете се с нас. Използвайте висококачествени виниловую плат, настоящата, лека и здрава.Действително продукт включва в себе си само фон, а не за фон на рамка и фон на клипа. ★ 【Широкото използване на】 -могат да се използват като аксесоари за партита (детски душ, рожден ден, празник, You Tube, кръщене, новородено, фотографско студио и т. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни. С висока разделителна способност, липсата на размисъл, с добра точност на цветовете и художествен ефект.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория