.

.

New
4 Опаковки, 3,2 Ft x 8,2 Фута, на Фона на пердета с Ресни от Розова Фолио, Метална Сърма, Пердета с Ресни от фолио, на Фона на Фотобудки, Рожден Ден, Сватба, Хелоуин, Украса з?

4 Опаковки, 3,2 Ft x 8,2 Фута, на Фона на пердета с Ресни от Розова Фолио, Метална Сърма, Пердета с Ресни от фолио, на Фона на Фотобудки, Рожден Ден, Сватба, Хелоуин, Украса за Коледното парти

BGN 0.33

Налично
Налично

【Опаковка и размер】 4 опаковки / набиране, достатъчно за декорация на вашето парти и спестяване на париТой е много добре да се придържа, така че внимавайте за това, в каква повърхност ще го натрапваме. 【Лесна употреба】 Лепило или да ги окачите на гладка повърхност, за да ги залепване не се изисква много усилия, просто се мотае и внимателно залепете, за да им е по-лесно да се оттегли след края на партито.Към задната страна на вече залепен двустранно самозалепваща се лента.Идеален като фон за розови тестени партита за рождени дни, абитуриентски, Нова година, Mardi gras, сладки 16, Оскар, кино нощ, шумна парти, прощалната парти, парти по повод на пенсиониране и др. При наслагване на два слоя припокриване тази завеса изглежда по-плътна и става по-сложен. 【Най-новите завеси от лъскава фолио】 Завеси с метални ресни са изработени от алуминиево фолио с пайети, което прави завеси от фолио по-лъскави и красиви, като парти за завършена!. 【 Приложимо случай】 Завеси, изработени от фолио, са добри за декоративен корниз, публикувано на стената, и служат като фон за снимки на всички празници като рожден ден, на парти, за Хелоуин, Коледа, Нова година, моминско парти, парти за разкриването на пол, годишнина, холивуд парти, завръщане у дома, сватба, великден парти, карнавальная парти, булчински душ, детски душата, абитуриентски и др.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория