.

.

New
BELECO 10x8ft Плат Индийски Храм Фон Арка Каменни Порти Силует Залез Небето на Фона на Древен Индийски Замък Дворец Хиндуистки Религиозен Фон Децата на Възрастни Портре?

BELECO 10x8ft Плат Индийски Храм Фон Арка Каменни Порти Силует Залез Небето на Фона на Древен Индийски Замък Дворец Хиндуистки Религиозен Фон Децата на Възрастни Портретна Фотосесия Фотобудка Студиен Подпори

BGN 2.33

Налично
Налично

* Не отразява и не выцветающий * Можете да глади и пере.Тя може да се използва като гоблени, покривки, тапети за декорация на стените на стаята и т.Умения за вземане на картина Ви е необходимо да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимки.Когато погледнете към него, твърде близо, продукт ще имате някаква представа за пиксели, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично. * Леки, трайни и многократна употреба.Съдържание на пакета 1.Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати.【Размер】 : 10x8 фута (ШхГ) / 3 м x 2,5 м (Шхдхв).Екипът на BELECO.Добре дошли в BELECO Background Store, ние сме една фабрика, и у нас има много красиви декори за снимки на всички случаи на живота си. фотофон от полиэстеровой тъкан (сгъваема). * Удобна переноска и съхранение.Не показва и не выцветающий.Материал : подобрена полиестерен плат * Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи.Като размер, така и изображението може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите изисквания.Рум-Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, вие ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа.Може да се глади и пере. Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория