.

.

New
Плат BELECO 20x10ft Разкошен Златен Дворец Фон за Снимки на Кралския Дворец Зала, Бална Зала на Националния Дворец на Президентския дворец в Абу Даби Фон Децата на Възрас?

Плат BELECO 20x10ft Разкошен Златен Дворец Фон за Снимки на Кралския Дворец Зала, Бална Зала на Националния Дворец на Президентския дворец в Абу Даби Фон Децата на Възрастни Портретна Фотосесия Студиен Подпори

BGN 60.00

Налично
Налично

2Тя може да се използва като гоблени, покривки, тапети за декорация на стените на стаята и т.Не показва и не выцветающий.Умения за вземане на картина Ви е необходимо да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимки. Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба.Широко се използва : * Фотография за мероприятия, у дома, фестивал, празник, семейство, сватба, студио видео, фото студио, клуб, училище и всички видове партита; * За да снимам портрети на новородени деца и възрастни, фотография, домашни животни или стоки; * За видеофонов или дисплеи, цифрови снимки, телевизия * Също така може да се използва като гоблен /окачване на стена / тапети, плакат, завеси, покривки за маса, украса на дома и така нататък.Съдържание на пакета 1. * Удобна переноска и съхранение.Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи.【Размер 】 : 20x10 фута (ШхГ) / 6 m x 3 m (ШхГ). * Можете да глади и пере.Рум-Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, вие ще получите задоволително решение в рамките на 24 часа. * Леки, трайни и многократна употреба.Добре дошли в BELECO Background Store, ние сме една фабрика, и у нас има много красиви декори за снимки на всички случаи на живота си.Когато погледнете към него, твърде близо, продукт ще имате някаква представа за пиксели, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория