.

.

New
Апертура Мультяшные Селскостопански Животни честит Рожден Ден на Фон За Снимки 5x3 фута Розови Цветя Цветя Навес Момичета, Деца Детски Фон на Украсата на Парти Бане?

Апертура Мультяшные Селскостопански Животни честит Рожден Ден на Фон За Снимки 5x3 фута Розови Цветя Цветя Навес Момичета, Деца Детски Фон на Украсата на Парти Банер Аксесоари Подпори За фото студио Маса за Торта...

BGN 2.33

Налично
Налично

На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене На【Дизайн на облекло】 Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен.Той е идеален за всяка професионална или лична фотография.3 за Да избегнете пикселизация, моля, спазвайте определена дистанция по време на снимане.Всички наши стоки са с високо качество!Ние гарантираме качествено обслужване, както и рентабилността.На【РАЗМЕР】5 (Ш) х 3 (В) ft / (1,5 х 1 м.И ние се стремим да предложим на нашите клиенти, които търсят нещо уникално, специално и непохожее, най-модерни и иновативни модни неща. 5 Digital фон ярки цветове, модели богата и разнообразна, че е реалистична картина. 3 Размер на продукта : 5 (Ш) х 3 (В) ft / (1,5 х 1 м). На【OCCASION】 Може да се използва като тапет, завеса за фон за фото студио, всички празнични мероприятия, аксесоари за дома или видеоклипове и т.2 За премахване на петна използвайте кърпа, за да избършете фон, без измиване., е известен с красиви и висококачествени фонами за фотография.Нашият екип от опитни купувачи на модни облекла се състои от най-добрите и най-талантливите, млади или опитни независими дизайнери.Гаранция за връщане на парите.Моля, обърнете внимание : 1 с помощта на стойка, скоба или друго фотографско оборудване, изображението ще бъде по-добре.ОПАКОВКА : 1 Фон (сгъваема)ФУНКЦИИ : 1.4 Различни компютъра, имат разни резолюция, така че е продукт, който можете да получите, може да има малки разлики в цвета. Фон, отпечатани на цифров компютър.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория