.

.

New
Фон за снимки в Рождественском гората Avezano, Весела Коледна Приказка за Страната на Чудесата, Етажерка Фон за деца, Зимен Сняг, Дядо Коледа, Елени, Декор за Коледно па?

Фон за снимки в Рождественском гората Avezano, Весела Коледна Приказка за Страната на Чудесата, Етажерка Фон за деца, Зимен Сняг, Дядо Коледа, Елени, Декор за Коледно парти, Банер, Подпори за фотосесии (7x5 фута)

BGN 1.33

Налично
Налично

☆ Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в пълен комплект не е включена ☆ Потребителско обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени), моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката.Безшевни, лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне. ✪ Размер и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см), 1 бр.Безшевни, лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне.Дръж гърба на капка в продължение на няколко дни, бръчките постепенно да намалява. ✪ Размер и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см), 1 бр.На разположение в различни размери, които ще ви незабравими коледни спомени!.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид. ☆ Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално. ☆ Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално. винил плат за фотография. ☆ Потребителско обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени), моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката.☆ Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в пълен комплект не е включена. ✪ Материал : винил плат. ✪ Характеристики : ☆ Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, разработена от професионален дизайнер себе си. винил плат за фотография.Ние ви желаем Весела Коледа!. ✪ Топли съвети : ☆ Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение. ✪ Приложимо причина : Весел коледен фон за една фотосесия, украса снежна сцена в зимната дълбоко в гората, декори за нощни зимни снежна приказка в страната на чудесата", декорация за коледни партита с елени в рождественском гората.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория