.

.

New
Тикуеникоа 7x5 фута Зелено-златен Фон за абитуриентски партита 2023 г., Черна Шапка бакалавър и Златното знаме на Класа 2023 г., Поздравительный фон за абитуриентски, Поз?

Тикуеникоа 7x5 фута Зелено-златен Фон за абитуриентски партита 2023 г., Черна Шапка бакалавър и Златното знаме на Класа 2023 г., Поздравительный фон за абитуриентски, Поздравительный фон за завършилите, Класически декорации

BGN 4.33

Налично
Налично

2Причина : Идеален фон за различни партита, фестивали, празници и други събития. Можете да използвате парна ютия, внимателно гладя от обратната страна при ниска температура, моля, не гладьте на едно и също място твърде дълго, за да се предотврати повреда на материала.Ако бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки.Описание на продукта Размер : 7x5 метра Цвят : на рожден Ден Опаковка Забележка : Стойки за фон или тела в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 х винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1.Той ще бъде изпратен в сгънат вид, можете да се търкалят в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки. идеален за студийната, клубна, событийной или домашна фотография и т. Ако влакчета не, можете да се залепи до стената с помощта на двустранния на лентата.Фон не е водоустойчив, моля, не изтривайте си във водата, ако той е мръсен, можете да избършете го с влажна кърпа.Тематичен фон за рождения ден на идеално подхожда на вашият празник и ще добави атмосфера на радост във вашия дом.Уважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритет. Фон тънък, лек, неотражающий и траен, без джоб отгоре, подходящ за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, на студийната, клубна, событийной или домашна фотография, декорации и т.Размер : 7 (Ш) х 5 (В) фута /2. Полезни съвети : В комплекта е включен само за фон.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте първо да се свържете с нас.Благодарение на големия размер, той предлага на гостите си весел и стилен начин да запомни този ден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория