.

.

New
Avezano Highland Cow Фон за детската душа за Момче Holy Cow Highland Cattle Украса за парти в чест на детската душа Син имаме Фон за парти в чест на детската душа (7x5 фута)

Avezano Highland Cow Фон за детската душа за Момче Holy Cow Highland Cattle Украса за парти в чест на детската душа Син имаме Фон за парти в чест на детската душа (7x5 фута)

BGN 12.59

Налично
Налично

Всяко произведение на изкуството тестван десетки пътиКак да използвате : 1.Не е химически мирис; Безвреден за нас; Дава усещане за мекота и гладкост при допир. ★ Параметри на продукта : 1.Моля, не забравяйте да ни изпратите ASIN или името на реклами, за да знаем, в кое снимка, която се свързва, след това, моля, уведомете ни, какво точно искате да персонализирате. По поръчка се разпечатва и се изпраща от чужбина, пощенски разходи се заплащат. Материал : тънък винил ткань3. Плътно завийте го патрон и изчакайте около седмица, след това гънки исчезнут2.Прогладьте задната повърхност на фона на локално парно гладене на минимална мощност, тогава и гънките изчезват.Отпечатани с помощта на компютър, във висока резолюция.Двустранен лента също е добра идея. Ние изпращаме ви даде проба на изображение за потвърждение, след това линка за плащане.След това кликнете на жълтия бутон с надпис зададете вопрос3. ?【Ярки цветове и оригинален дизайн 】-Проектиран от нашите дизайнери.?【 Че ще получите】 - 1бр 7x5ft / 82 инча ширина 59 см Фон за парти в чест на рождения ден на свети крави. Като персонализирате : 1.Като премахване на гънките : Има два начина за решаване на проблема гънки. Можете да използвате бутона, скоби, тъй като лампата не е много тежък. ?【Как да се създаде】 : 1.Използване на осветяването може да се направи на фона по-ярко. Тегло на опаковката : 300 г /0,75 г. Моля, кликнете "Стоки от Avezano" в правилната размер на страница 2.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория