.

.

New
Арт студио Детска градина Обратно в училище Фонове 5x3 фута Внимателно, аз Отивам Фон За Снимки Украса за парти в Детския клас на Първия ден от училище Банер за преду?

Арт студио Детска градина Обратно в училище Фонове 5x3 фута Внимателно, аз Отивам Фон За Снимки Украса за парти в Детския клас на Първия ден от училище Банер за предучилищна Фотобудка Студиен Подпори

BGN 2.67

Налично
Налично

Не отразяващ : Изработен е от полиестер, така че който отразява светлината не се развалят вашите снимки!- Не може да се изтрие, просто сотрите петна и мръсотия с влажна кърпа. 1 x фон изпращаме в сгънат вид. Употреба : на парти в детската градина "Обратно в училище" парти "Виж, тук идвам", сватба, детски душ, за украса на една етажерка за офис, детски парти, cosplay и за различни събития.Ние подкрепяме създаването на различни размери : 5x3 FT, 5x7 FT, 7x5 FT, 6 X6 FT, 8x8 FT, 8x6 FT, 6x8 FT, 6x9 FT, 9x6 FT, 10x10 FT, 10x8 FT, 8x10 FT и т. Размер : 5x3 фута (150 см ширина и 100 см височина).Моля, имайте в предвид, че калибрирането на цвета за всички компютърни екрани разнообразни.Избягвайте увреждане на пара и вода.Топло обратната страна на изделия с помощта на пара на ютията. Поставете суха кърпа между гръб.Освен това, много широкоформатни изображения могат да изглеждат малко по-назъбени. Тип : Компютърна живопис/печат; Правоотношение на материали от химически влакна; С помощта на серия високотехнологични цифрови производствено оборудване внимателно направени дигитални снимки за мастилено-струен печат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория