.

.

New
Ticuenicoa 7 × 5 метра Бътерфлай Детски Душ Фон за парти Акварел Цвете Розов Purple Butterfly Детски Душ Принцеса Момиче За Фон за Снимки на Бебето Златни Гледна Подпори за детск?

Ticuenicoa 7 × 5 метра Бътерфлай Детски Душ Фон за парти Акварел Цвете Розов Purple Butterfly Детски Душ Принцеса Момиче За Фон за Снимки на Бебето Златни Гледна Подпори за детската Душа

BGN 6.40

Налично
Налично

Няколко гънки на доставка, обаче, може да се намали, прогладив, лечение на пара и / или обвивка около цилиндъра, преди да изпратитеАко бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод. В опаковката не е на бутоните или на лентата.Джоб за овчарски скок или скоби в комплекта не са включени. Фонът е направен от тънък винил, който не се пере, но хлъзгав можете да избършете с влажна кърпа.Ефект на стрелба ще е по-добре с фотооборудованием.Той е нетоксичен, децата също ще могат да се докоснат до него. [Направи парти на специална] : Благодарение на теми, свързани с душата на детето, това може да се превърне в кулминацията на оформяне на парти по повод деня на раждането - веднага съживи обстановка вашето парти!Можете да го преработи, което ви спестява пари.Специален модел привлича вниманието, добавяйки атмосферата на радост в своя дом с помощта на други цветни орнаменти.Това ще бъде популярният предмет за снимане. Използвайте парна ютия, гладя с обратната страна при ниска температура, по този начин може да се намали повечето от гънките и това няма да повлияе на използването. Можете да се залепи на фона на стената с помощта на двустранния лепенката или копчета вместо влакчета. ? Благодаря ви за подкрепата!Наслаждавайте се на пазаруване. [Полезни съвети] : 1.За да избегнете избледняване на цвета, моля, дръжте фон в сянка.Добре дошли в Нашия магазин!Описание на продукта : Размер : 7 х 5 метра (210 см х 150 см) на Тема : детски душ Опаковка Забележка : Стойки за фон, щипки, ленти или тела в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 Х Винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1. На фона включващ и здрав, подходящ за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, на студийната, клубна, событийной или домашна фотография, украса, на фестивала и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория