.

.

New
На фона на партито в чест на рождения Ден на Funnytree С Черен и Златист Блясък, Боке, Лъскави Петна, Фон За Снимки, Златни Блестящи Точки, Детски Абстрактни Постижения, Б?

На фона на партито в чест на рождения Ден на Funnytree С Черен и Златист Блясък, Боке, Лъскави Петна, Фон За Снимки, Златни Блестящи Точки, Детски Абстрактни Постижения, Банер, Декорация за Торта, Тапети, Снимки

BGN 1.33

Налично
Налично

нEcon Винил - Професионална кърпа за фотография. [Полезни съвети] В комплекта са включени само фон.В пакет само фон, влакчета няма; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид.Дръж фон на поставка, с помощта на скоби. [Неща] Икономичен винил.Много по-здрав от обикновена пластмаса или хартия.Залепете на фона на самозалепваща се лента към стената. Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне морщину.Безшевни, водоустойчив, удобен за носене, лека, сгъваема.Плътно завийте го в една тръба и изчакайте 1-2 дни, за да разгладились гънки.Лек, компактен, водоустойчив и е подходящ за еднократна употреба.Стойка, скоби или подпори в комплекта не включва; Този фон идва в сгънат вид.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Не се допирайте до него вода. [Приложения] може да се използва като чудесен празничен комплект в такива случаи, като детски душ, душ за младоженци, сватби, рождени дни, празници, кръщенета, абитуриентски бал, пенсиониране и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория