.

.

New
Nihilar Розово Oh Baby Кръг Фон Корица 7,2 метра Кръг За Душата на Детето Арка на Фона на Корица за Момичета на Принцеси Пол Разкрие Парти за Рожден Ден Фон За Снимки на Розо?

Nihilar Розово Oh Baby Кръг Фон Корица 7,2 метра Кръг За Душата на Детето Арка на Фона на Корица за Момичета на Принцеси Пол Разкрие Парти за Рожден Ден Фон За Снимки на Розов Фон За Фотосесия Подпори

BGN 1.67

Налично
Налично

1Също така е идеален за телевизия, видеопроизводства и цифрови снимки.Моля, прогладьте обратна посока на слаб огън, поставяйки между тях, суха кърпа. можете да опитате да му път, след получаване, за по-лесно премахване на гънки.Гладится и може да се използва в продължение на дълго време. моля, изберете подходящ размер на фон за вашия кръгла поставка за фон, ако вие нямате представа кой размер е подходящ, ние ще ви дадем няколко съвета. [Грижи за кърпа] : Кръгла фонова капак за каботажните лесен за почистване.[Опаковка] : Само 1 нещо 7,2 х 7,2 метра /2,2 m (диаметър) през Цялата фон калъф честит рожден ден, за заснемане на изображение е включен.Плътна полиестерен плат от микрофибър по-добре обикновен полиестер и може да се използва в продължение на дълго време.Като неутрален по отношение на пола на кръгла фон може да се използва на всяка тематична парти, която желаете.Лесно се инсталира с помощта на еластична лента по краищата.Има много приложения, като например рожден ден, детски душ, сватбен бал, душ за младоженци, годеж, кръщене, абитуриентски, сватбени, юбилейни мероприятия, абитуриентски бал на завършилите, декорация на партита с разкриването на пода. може да се пере в студена вода, без белина и сушене на перална машина.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени.В нашата компания работи професионален екип от дизайнери.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория