.

.

New
С Мексиканския Фон за Фиеста В Ивица, Карнавал на Синко Де Майо, Цветни Знамена, Китара, Череп, Muertos -, Елегантни Аксесоари, Вечерни Украса за Банери, Декори за фото ст?

С Мексиканския Фон за Фиеста В Ивица, Карнавал на Синко Де Майо, Цветни Знамена, Китара, Череп, Muertos -, Елегантни Аксесоари, Вечерни Украса за Банери, Декори за фото студио

BGN 0.33

Налично
Налично

2 Да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. - Картината е ясна, реалистична, стереоощущение силно.Неотражающий и безпроблемно. - За по-лесно пренасяне и опаковане на всичко произход да бъдат изпратени в сгънат вид, което ще доведе до образуване на гънки, не се отразява на използване, метод за премахване на бръчки следния : Ето и начини за премахване на бръчки 1.Материали и характеристики : Подобрена винил, нов материал за фон, по-дебели, отколкото на обикновен винил, не се колебае и не е джоба. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. Компютърните екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално.Уникален дизайн : тематични декори на тема Фиеста, украса торта, масата, стените, фон за снимки, банер за парти по случай рожден ден, подпори за фото студио, украса фотосесия, и ни помогнете да се забавлявате с вашите приятели и семейството си за празника, ще накара всяко момиче да се почувства звезда!. Полезни съвети : В комплекта са включени само фон, стоката ще бъде доставена в сгънат вид, за по-мечтательного на фона завивате го в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки. За правене на декори, трябва да се спазват дистанция.Но гънка не може напълно да се премахне, така че, ако не можете да приемете, моля, купувайте с повишено внимание.Широко приложение : Използва се за тематични партита по повод рождения ден, на душата на детето, празници и събития, снимки на героите, фестивали, видео, дисплеи, ТВ на живо, видео в You Tube, на студийната и домашно фото снимки, и може да се използва като декор на стените, гоблени, завеси, покривки за маса, надписи и т. - Той е идеален за всяка професионална или лична фотография. Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност при ниска температура, и най-добре е да проправи слой тъкан между фон и желязо, за да не развалят картинката.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория