.

.

New
BELECO 10x6,5 фута Тъканни Зелени Фонове с Торнадо в Кукурузном полето за Снимане на земеделска земя, гръмотевична буря Мълния, на Торнадо, на Заден План, Украса за Парти ?

BELECO 10x6,5 фута Тъканни Зелени Фонове с Торнадо в Кукурузном полето за Снимане на земеделска земя, гръмотевична буря Мълния, на Торнадо, на Заден План, Украса за Парти по случай Рожден Ден, Декори за студия за Портретна

BGN 17.95

Налично
Налично

нКато размер, така и изображението може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите изисквания. * Не отразява и не выцветающий. Скоби или стойка в комплекта не са включени.Умения за вземане на картина Ви е необходимо да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимки.Съдържание на пакета 1.Моля, изпратете ни съобщение с размер, образ и вашите изисквания, преди да плати. 【Прилагането на】 : Украса за снимки на празници и партита, за фон, за рожден ден, сватба фон, фотосесии на новородени деца, новородените селфи, подпори за фотобудки, вътрешна и външна фотография, на среща с мащабиране, видео екрани, фестивални дисплеи. * Удобна переноска и съхранение.Добре дошли в BELECO Background Store, ние сме една фабрика, и у нас има много красиви декори за снимки на всички случаи на живота си.【Размер 】 : 10x6,5 фута (Шхдхв) / 3 м x 2 м (Шхдхв). Текстилен фон BELECO много мека, здрава и многократна употреба.Екипът на BELECO.Когато погледнете към него, твърде близо, продукт ще имате някаква представа за пиксели, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично.Добър ъгъл за стрелба ще получите зашеметяващи снимки. 【Услуги】 : Поддръжка на персонални настройки!Ако имате някакви въпроси относно нашите красиви декори, просто първо да се свържете с нас, вие ще получите задоволителен отговор в рамките на кратък период от време. фотофон от полиэстеровой тъкан (сгъваема). * Леки, трайни и многократна употреба.Материал : подобрена полиестерен плат * Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория