.

.

New
SENDY 7x5ft Буйни Фона на 15-ия Рожден Ден на Сладък Момиче Мис Дюли Анос, Украса за Парти на 15-Ия Ден от Раждането, Син, Сребърен Блестящ Диамант Банер с Цветна Корона, Фон ?

SENDY 7x5ft Буйни Фона на 15-ия Рожден Ден на Сладък Момиче Мис Дюли Анос, Украса за Парти на 15-Ия Ден от Раждането, Син, Сребърен Блестящ Диамант Банер с Цветна Корона, Фон За Снимки, Подпори за Торта

BGN 11.39

Налично
Налично

Каним всички желаещи да конфигурирате фон! ?Топли върха ? 1 【Работа за】 : Фотография фото студио, празник, украса на дома, завеса и така нататък.【Размер 】 : 7 фута x 5 фута (ширина 2.Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, Цветът или всички подробности, за да се промени). ? Индивидуално обслужване?Свържете се с нас преди да се плати. ?Характеристики ?Ниско тегло и издръжливост, не се отразява, лесен за носене, не могат да бъдат измити.Ето начини за намаляване на бръчките : 1.1 m x височина 1,5 м). ? За Гънките ? 1. За облекчаване на транспорта и опаковката на всички продукти са подредени и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно. В комплекта са включени само фон, влакчета не. моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките. 【Характеристики】 : Тънък, лек, без размисъл, лесен за носене, не могат да бъдат измити. Поради различна цветова калибриране на различни екрани малка разлика в цвета е нормално.На този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (сватба, празник, кръщене, новородено, рожден ден, детски душ, фестивали, абитуриентски и художествен портрет, пенсиониране и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория