.

.

New
Mocsicka Петдесет Приказен Фон на Цветя Златни Гледна Честит 50-ти Рожден Ден Фон за Снимки За Жени Винил За Възрастни Портретна Фотобудка (7x5 фута)

Mocsicka Петдесет Приказен Фон на Цветя Златни Гледна Честит 50-ти Рожден Ден Фон за Снимки За Жени Винил За Възрастни Портретна Фотобудка (7x5 фута)

BGN 0.33

Налично
Налично

?【МАТЕРИАЛ】 Тънък винил фон (професионална кърпа за снимки) ?【Оригинален дизайн】 Лесна инсталация позволява да се пести време и енергия. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно.?【РАЗМЕР】 7 фута x 5 фута (ширина 2.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ?【ПОВОД】 Този фон за парти в чест на 50-годишнината от златни цветове можете да използвате за рожден ден, торта, фестивали, покани, тържества, хранене и така нататък. Ето как премахване на гънки. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта.Придайте неповторим вкус на вашето парти!
.1 m х височина 1,5 м). ★ Информация за продукта 1. С висока разделителна способност, липсата на размисъл, с добра точност на цветовете и художествен ефект. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.Професионално разработен фон за снимки.Ако е необходимо, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!. 1) Използвайте скоба за фон, или държач за фон, за да го закачите на 3-4 дни. ✨【МАРКА】 Mocsicka, американска марка.Креативен дизайн на този банер е идеален за декориране на вашия дом за рожден ден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория