.

.

New
Mocsicka Декорация за абитуриентски партита 2023 Писма, Абитуриентски Фонове, за снимки, Шапка за бакалавър, Писма, Абитуриентски фон за снимки доставка за бала (синьо и с

Mocsicka Декорация за абитуриентски партита 2023 Писма, Абитуриентски Фонове, за снимки, Шапка за бакалавър, Писма, Абитуриентски фон за снимки доставка за бала (синьо и сребристо, 8x6 фута (96x72 инча))

BGN 2.33

Налично
Налично

?【Като път подходящ размер】 Този фон за снимки на "Писма с пускането бакалавър" е с ширина 8 метра и височина 6 фута (96x72 инча)Нашият дизайн е уникален, а цвета ярък. ?【Премахване на гънки】 За улесняване на транспорт и опаковка, който се поставя стоки се сгъва, така че за него остават следи от бръчките.В комплекта са включени само един детайл декоративен фон за бала, поставка в комплекта не е включена. нанася се на : декорация за абитуриентски партита, стая декор, банер за торта, гоблени, завеса, празнични мероприятия, декор за прием на гости, на фона на фотобудки.Или можете да прогладить задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура.Може би, това отнема много време, но този двустепенен метод дава възможност за успешно премахване на всички гънки.На този фон за оформяне на абитуриентски партита 2023 с поздравления за висше образование е отпечатан в ярък, наситен формата с висока разделителна способност.Това е много подходящ и за декорация за абитуриентски бал. Защо избрахте нас?.Поставете хартиена кърпа, за това, че като буфер между моята ютия и обратна страна на заден план. Пратката съдържа само един въпрос декори за абитуриентски партита клас 2023 Поздравительный фон за висшисти и нищо повече, поставка за фон и скоба в комплекта не са включени.Икономичен винил. ?【ВИНИЛ материал, а не ПЛАСТМАСА】 Тези поздравителни фонове Grad за фотография, изработени от лека, трайна и безпроблемна винил материал. ?【Идеален за творчески партита】 идеален за декорация за абитуриентски бал, банер за торта, гоблени, завеса, празнични събития, декори за прием на гости, на фона на фотобудки и празнични бижута за бала.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория