.

.

New
Закрепване за основи с цип - Самозалепващи Стойки за кабелни основи, 3/4 Черни 120 бр. Кабелни Анкеры Квадратни Поставки за полагане на кабели на открито и на закрито (12

Закрепване за основи с цип - Самозалепващи Стойки за кабелни основи, 3/4 Черни 120 бр. Кабелни Анкеры Квадратни Поставки за полагане на кабели на открито и на закрито (120 бр. - 3/4 инча)

BGN 1.33

Налично
Налично

просто отлепете защитната хартия и плътно поставете я върху чиста повърхност, не съдържа прах, за по-добро сцепление почистете повърхността от прах, преди да използвате, не трябва да се анализира отново.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : закрепени без инструменти.100% гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Нашата планина за кабелни превръзки са работи, както на закрито, така и на открито. 100шт 3/4" Черни стойки за основи с цип - Самозалепващи стойки за кабелни основи.Опаковката включва : 120шт черни здрави лепило за закрепване на кабелни основи 3/4 * 3/4 инча.Ангажимент за качество : Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, ние ще възстановим парите си в рамките на 90 дни. почистете повърхността от прах, преди да използвате, не трябва да се анализира отново. просто отлепете защитната хартия и плътно поставете я върху чиста повърхност, не съдържа прах, за по-добро сцепление.това може да се разположат неподреден кабели, поправка на светлинни гирлянди и педальные такси, както и да осигури чистота в офиса и спалнята.100% гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!.МАТЕРИАЛ закрепване за застежек-мълния : Лепило за закрепване на застежек-кълба, изработени от устойчив на лепило 3 м и найлон.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория