.

.

New
8 инча, бели cable опаковки ZipTies, на едро 100 бр., самоблокирующиеся, от прозрачен найлон, пластмасови телена на основата на премията за вътрешно, външно, дом, офис, градин?

8 инча, бели cable опаковки ZipTies, на едро 100 бр., самоблокирующиеся, от прозрачен найлон, пластмасови телена на основата на премията за вътрешно, външно, дом, офис, градинарски или за автомобилна употреба. (200

BGN 3.33

Налично
Налично

[ТРАЙНИ] - Изработени от устойчив найлон, тези превръзки са достатъчно здрави, за да издържат по-тежки натоварванияИ така, започвайки с преносими компютри, покривала, преходни та чак до кабелни основи и не само.Кабелни превръзки могат да бъдат свързани заедно, за да се осигури по-голямо покритие.След нанасяне на отрежете излишната очните ябълки, за да му дам същия чист вид. [РАЗМЕРЪТ ИМА значение]- 8 инча, цип - с перфектен размер, за да си кабели и проводници са организирани и са под контрол.Кабелни превръзки могат да бъдат свързани заедно, за да се осигури по-голямо покритие. [COUNT 'EM'] - се предлага в насипно състояние опаковка от 100 броя за допълнително удобство.Съвсем като зипти, с които всички ние сме израснали.Голям брой пощенски кодове позволява да ги използват за по-големи организационни проекти.Голям брой пощенски кодове позволява да ги използват за по-големи организационни проекти. Тези найлонови на основата на мълния са идеални за организацията на проводници и кабели в дома, в офиса и дори и за промишлени нужди.Тези на основата на мълния ще отговарят на вашите нужди за всеки от предстоящите си проекти.Дизайн допринася, като в същото време осигурява гъвкавост за всяко използване. [РЕГУЛИРУЕМА ЗАСАЖДАНЕ] - Определя механизъм за надеждно улавя тези завязки на място.Това не е всичко!Voraas е със седалище в САЩ, и ние искаме да подкрепи всеки продукт, който ние предлагаме.Ако сте недоволни от някой от нашите продукти, за да ни уведомите. [ТРАЙНИ] - Изработени от устойчив найлон, тези превръзки са достатъчно здрави, за да издържат по-тежки натоварвания. Voraas иска да подкрепи продукт, който ние предлагаме.Този механизъм осигурява по-свободна за кацане, ако искате нещо затегнете, не защемляя прекалено стегнат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория