.

.

New
Nearockle 15 бр. Силиконови Cable колани, 5 инча, Кабелни Връзки за Многократна употреба, Органайзер за кабел за Свързване и закрепване на Аксесоари, електроника, Управление

Nearockle 15 бр. Силиконови Cable колани, 5 инча, Кабелни Връзки за Многократна употреба, Органайзер за кабел за Свързване и закрепване на Аксесоари, електроника, Управление на кабели в дома, офиса, шкаф, маса (розов)

BGN 2.67

Налично
Налично

И дупка в горната част вратовръзка за удължаване на другите силиконово вратовръзка гарантира повече възможности, като например организиране постелки за йога, хавлии и много други многофункционални кабелни основи и приятелско обслужване на клиенти, вашето удовлетворение е наш основен приоритет, всички неискусственные проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна замяна или връщане. [Че получавате] 15 бр.А количеството на 15 парчета достатъчно, за да се оправи с цялата бъркотия около себе си.[Дизайн] Нашите cable колани имат специален размер и дизайн!Всяка кабелна замазка с размер 5 x 0,47 инча с 4 дупки за регулиране подходящи за по-голям брой видове кабели и остава неподвижен, не развязываясь. [Многофункционалност] Тези прибиращи силиконови кабелни превръзки може да се използва не само за организиране на различни кабели, като компютърни кабели, аудиокабели, телевизионни кабели, кабели за електроника, кабели за КОМПЮТРИ, кабели за зарядни устройства и т. [Гъвкавост и издръжливост] Направени са от висококачествен силикон, нашите кабелни превръзки са устойчиви, износостойки, лесни за почистване и многоразовы.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория