.

.

New
Happyyami Черна Вратовръзка Тежкотоварни Вратовръзка с цип Бр Вратовръзки С Пластмасово Покритие Кабел Кабели Кабелни Превръзки Желязо Градински Тел Кабелен Вратовр?

Happyyami Черна Вратовръзка Тежкотоварни Вратовръзка с цип Бр Вратовръзки С Пластмасово Покритие Кабел Кабели Кабелни Превръзки Желязо Градински Тел Кабелен Вратовръзка Органайзер за Градинарство Домашен Офис Лоза Черно

BGN 4.49

Налично
Налично

- Цвят : ЧеренХарактеристики - Цвят : черен.Изработени от желязна тел с пластмасово покритие, те са гъвкави и издръжливи, лесно се огъват във всякаква форма в зависимост от вашите нужди. - Материал : Стоманена тел с пластмасово покритие. - Размер : около 12 x 0,18 х 0,18 виж - Произведен от материал за продължителна употреба.Спирала замазка с пластмасово покритие С приятни пластмасово покритие и поцинкована тел гръбначен мозък, но гъвкави, лесно се огъват и не се разпадне при използване.Обрат-вратовръзки с пластмасово покритие намират широко приложение в дома, в офиса, в корабите, в градината, за подарък за празниците или дори в движение.- Размер : 12* 0. - Широко приложение в дома, в офиса, в корабите, в градинарството, за подарък за празниците или дори в движение. - Подготовка на тези удебелени, но гъвкави връзки за организация, те са достатъчно прилични и са направени така, за да можете да ги използвате отново.Описание на ежедневния живот На всеки може да се притеснява разстройство на състоянието на всички видове кабели и проводници.1000 Броя обрат-замазка с пластмасово покритие, обрат-кабел, кабелни превръзки, желязо градински органайзер за кабелни основи за градинарство, домашен офис, лоза, черно 0,45 мм Обрат-замазка с пластмасово покритие се Подготвят за тези удебелени, но гъвкави обрат-връзки към организации, те са достатъчно прилични и са създадени за по-удобно използване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория