.

.

New
Пълен размер Кабелна компютърна клавиатура MTG с 5-футовым кабел USB-A, 104 бутони, сгъваеми крака и безшумна бутон, съвместим с PC, лаптоп и Windows 7/8/10/11.

Пълен размер Кабелна компютърна клавиатура MTG с 5-футовым кабел USB-A, 104 бутони, сгъваеми крака и безшумна бутон, съвместим с PC, лаптоп и Windows 7/8/10/11.

BGN 2.67

Налично
Налично

Тук няма никакви изтегляния, никакви настройки и никакви проблеми ? Светодиоди : Включва ключови индикатори за състоянието на функциите на Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock.Той е двустранен дизайн, което го прави 100% удобно както за левичари, така и за дясна ръка.Ключова дума MTG идва с гаранция 1 година.Тази клавиатура е конструирана така, че да издържат на възможни разливи на течност, с трансформира в по-въздействаща на подредбата и трайни знаци. ? Удобно въвеждане на текст Благодарение на качеството на сглобяване на клавишите се натискат безшумно и бързо да отскача, осигурявайки приятен набор на текст.Той е готов за употреба веднага след като сте го включете към USB порт.Клавиатурата е готова за използване веднага.Елегантен дизайн с много ефективен качество за дълъг експлоатационен срок.Ключова дума MTG идва с гаранция 1 година.Ние също така можем да си миете всеки мек памук за придаване на блясък и премахване на замърсявания.Защита от разливане : Тази здрава клавиатурата е с конструкция, устойчива на разливу (1), клавишите със защита от избледняване и трайни наклонени крака с регулируема височина, което означава, че тази клавиатура е предназначена за дълъг живот. ?Клавиатура MTG е с ергономичен дизайн, безшумни клавиши, които ви помагат да работи с часове, без да се създава никакъв шум. ? Plug и play : лесно свързване към вашия компютър или лаптоп, така че може веднага да се пристъпи към работа или игри. ? Светодиоди : Включва ключови индикатори за състоянието на функциите на Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock. ⌨ Клавиатура в пълен размер MTG : предлага 104 клавиша, включително контрол на корабоплаването, пълен набор от функции и клавиатура с 10 цифри. ? Удобно въвеждане на текст Благодарение на качеството на сглобяване на клавишите се натискат безшумно и бързо да отскача, осигурявайки приятен набор на текст.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория