.

.

New
Работи от Cellet Ультратонкая сгъваема безжична Bluetooth клавиатура, съвместима с Realme X3 5G със стойка за телефона - Акумулаторна клавиатура в пълен размер!

Работи от Cellet Ультратонкая сгъваема безжична Bluetooth клавиатура, съвместима с Realme X3 5G със стойка за телефона - Акумулаторна клавиатура в пълен размер!

BGN 16.50

Налично
Налично

Това ви позволява да контролирате своите мобилни устройства в движение Тя е много здрава и е в състояние да устои на удар.⌨ Напълно черна клавиатура, съвместима с вашия Realme X3 5 G, добре се вписват в почти всеки интериор, било то у дома, в офиса, в стаята на общежитието, на работното място или в класната стая. ⌨ Изключително тънка и сгъваема клавиатура може да се превърне в идеален подарък за тези, които пътуват често или е в командировка.0✅ е Предназначен за лесно съхранение, без да заема излишно място, просто сложете клавиатура на половина.✅Тегло : 8,9 унция.Здрав и в същото време удобно!. Забележка : [За настолни КОМПЮТРИ-преносими компютри, без функцията Bluetooth преди употреба трябва да се използва Bluetooth адаптер за трети лица (не е включен в комплекта)]. ⌨ Нашата Bluetooth клавиатура напълно безжична, вече не е нужно да се притеснявате за това, че кабелите изглеждат помия и пречат на работата.0 осигурява по-стабилна връзка и по-малко консумация на енергия Сгъваема, ультратонкая и лесна точността на✅ Тази клавиатура е лесно да се свързват с вашия смартфон, планшету, лаптоп, компютър или други безжични устройства✅ Е нисък профил клавиатура с полезни на натискания на клавиши, за да се гарантира точността на набиране на текст.Размер при сгъване : 5,7 "x 3,3"x 0,6". ⌨ Проста и ясна Благодарение на технологията Bluetooth 3.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория