.

.

New
SOLUSTRE 1бр 103 Сгъваема Клавиатура Сгъваема Клавиатура Силиконова Клавиатура Сгъваема Силиконова Клавиатура USB Жични Клавиатура 103 Ключови Силиконова Клавиатура Чер?

SOLUSTRE 1бр 103 Сгъваема Клавиатура Сгъваема Клавиатура Силиконова Клавиатура Сгъваема Силиконова Клавиатура USB Жични Клавиатура 103 Ключови Силиконова Клавиатура Черни Клавиатури Панели 103 Ключови Клавиатура

BGN 7.37

Налично
Налично

ЖИЧНИ КЛАВИАТУРА - Осигурява лесно и прецизно управлениеСгъваема силиконова клавиатура и Тази клавиатура, изработени от силиконов материал е здрав и практичен, специално проектирани за защита на вашата клавиатура с 103 клавишите от ежедневните разкъсване и износване и в същото време осигурява лесно и прецизно управление. - Лесно се сгъва на руло малък размер за пестене на място, когато той не се използва. - Осигурява ви лесно и прецизно управление. СИЛИКОНОВА КЛАВИАТУРА с 103 КЛАВИШИТЕ е Проектирана за осигуряване на удобен и прецизно управление. - Е насочена към това да се осигури на сетивно и точна работа, 103-бутонна силиконова клавиатура. - Специално разработен за защита на вашия ключодържател 103 key keyborad от ежедневните разкъсване и износване или от прах, вода, драскотини и други наранявания. - Цвят : Черна силиконова клавиатура с 103 бутони.Описание на продукта Клавиатура за лаптоп По този начин, е наистина прекрасно приспособление за избор. - Материал : Силиконова клавиатура с 103 бутони.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория