.

.

New
SOLUSTRE 1 Комплект Ключодържатели, Комплекти Орнаменти Ключ Клавиатура Клавиатурата на КОМПЮТЪРА Детска Клавиатура Механични Капачки За Ключове Аксесоари За Клавиа?

SOLUSTRE 1 Комплект Ключодържатели, Комплекти Орнаменти Ключ Клавиатура Клавиатурата на КОМПЮТЪРА Детска Клавиатура Механични Капачки За Ключове Аксесоари За Клавиатура Компютърни Капачки За ключове Защитник на клавиатурата,

BGN 0.67

Налично
Налично

- Произведен от материал, който ви позволява да използвате по-дълго време капачки за ключове на домашния си компютър, направи си САМЗамяна на винтови капачки за ключове : Износоустойчиви и дълготрайни, цветът им е трудно да избледняват. Комплектът включва клавиатура : капачки за комбинации от премиум-клас, наситен цвят, красив и не изчезват.Гребец капачка за ключове на хотела : Изисканият и стилен дизайн, подходящ за украса на вашата клавиатура.Капачки за механична клавиатура : Набор от капачки за комбинации PBT Подходящ за интензивни игри, които осигуряват приятно клавиши.Описание на продукта Капачки за комбинации Keyboard Търсите професионален, но в същото време от клавиатурата капачка за комбинации?Търсите надеждна клавиша на клавиатурата, която може да изпълнява множество задачи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален клавиш на клавиатурата, трябва да отговарят на вашите нужди. - Може ефективно и да удължи живота на декор на клавиатурата Keyboard. слот капачки за ключове - най-добрият избор за вас. - Устойчив на абразия и издръжлив, цвят лесно се размива с уникалните шапки на клавишите на клавиатурата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория