.

.

New
Комплект за смазване на клавиатурата YIMAGUJRX RUNJRX JRX 205G0 0,53 унция/15 г за механична клавиатура, Отварачка за ключа MX Kailh Gateron Switch, Инструменти за клавиатура с Съемником ка?

Комплект за смазване на клавиатурата YIMAGUJRX RUNJRX JRX 205G0 0,53 унция/15 г за механична клавиатура, Отварачка за ключа MX Kailh Gateron Switch, Инструменти за клавиатура с Съемником капачка

BGN 1.00

Налично
Налично

Намаляване на звук система и направете набор на текст по-гладка, увеличава срока на службаКонсистентная мазнините - това е синтетична грес, която ние лично тествани и изследвани. 【Смазка за ключове КЛАВИАТУРА】 Лубрикант JRX 205 G0 е с висока термична стабилност, устойчивост на окисляване и добра съвместимост, подходящ за смазване и поддръжка на механични превключватели на клавиатурата. 【Комплект за любителите на потребителски клавиатури】 За любителите на клавиатури със собствените си ръце, ние лично тествани и са изследвали този комплект за смазване на ключове.【Смазка за ключове КЛАВИАТУРА】 Лубрикант JRX 205 G0 е с висока термична стабилност, устойчивост на окисляване и добра съвместимост, подходящ за смазване и поддръжка на механични превключватели на клавиатурата. 【Предпоставка включва】 лубрикант JRX 205 G0 0,53 унция/15 г, отварачка за ключове x 1, дръжка за смазване x 2, пинсети x 1, гребец прекъсвач x 1, за захващане с 4 нокти x 1, гребец капачка за ключове x 1. 【Захват ЗА АЛУМИНИЕВИ прецизни детайли】 захващане с 4 нокът може да държи пръчката, дръжте ръцете си чисти по време на смазване.Достатъчно намажете с 450-500 ключове. Лубрикант JRX 205 G0 0,53 унция / 15 г, масло е с висока термична стабилност, устойчивост на окисляване и добра съвместимост, подходящ за смазване и поддръжка на механични превключватели на клавиатурата. 【Алуминий ключ за отваряне на】 Това е ключ "две в едно", използван за превключватели Cherry MX, Akko, Kailh, Gateron, TTC, Tealios, Zealios, Holy Panda.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория