.

.

New
SOLUSTRE Офис Декор Компютърни Клавиатури 1 Комплект 128 бр. за Механични Принадлежности Капачки за Ключове Компютърни Ключове Персонализирани Аксесоари Клавиатура По?

SOLUSTRE Офис Декор Компютърни Клавиатури 1 Комплект 128 бр. за Механични Принадлежности Капачки за Ключове Компютърни Ключове Персонализирани Аксесоари Клавиатура Подарък За Мъже Декор Шапки Ръчна Клавиатура Механична

BGN 1.33

Налично
Налично

КАПАЧКИ за клавиши на КОМПЮТЪРНАТА КЛАВИАТУРА - Специално разработени за ефективно използване и удължаване на срока на служба на клавиатурата x капачки за ключове Характеристики - Цвят : черен Аксесоари за механична клавиатура.18 инча Персонализирани механични капачки за ключове.Пратката включва 1 комплект/128 бр.Описаниеклейборд аксесоари искате да замените старите капачки за клавиатурата?По този начин, нашите капачки за комбинации механична клавиатура PBT - един от най-добрите варианти за вас.Механични шапки за клавишите на КЛАВИАТУРАТА - Ергономичен дизайн, удобен усещане набор на текст, вие ще се влюбите в това. - Уникален и красив външен вид, капачки за ключове с отлична светопропускаемостью.АКСЕСОАРИ ЗА МЕХАНИЧНА КЛАВИАТУРА - идеален набор от стандартните капачки за подмяна на стария или еднократна. - Материал : Офис ученически пособия от ПБТ.КАНЦЕЛАРСКИ материали, УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ - те могат да се прикрепят към вашия клавиатурам, за да се удължи техния живот. - Това ви позволява да се насладите на играта, работата, набор на текст благодарение на удобния клавиши на клавиатурата, ощущаемым ръка.ПЕРСОНАЛНИ МЕХАНИЧНИ КАПАЧКИ ЗА КЛЮЧОВЕ - Капачки за комбинации PBT keyboard се различават устойчивост на износване и продължителна експлоатация.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория