.

.

New
Безжична силиконова клавиатура Seaciyan, Преносима Сгъваема клавиатура от мека гума, идеална за КОМПЮТЪР, лаптоп и пътуване (черно и сиво)

Безжична силиконова клавиатура Seaciyan, Преносима Сгъваема клавиатура от мека гума, идеална за КОМПЮТЪР, лаптоп и пътуване (черно и сиво)

BGN 3.00

Налично
Налично

Лесен за използване, щепсела и да играе ключ, няма нужда да се зареди някакво софтуер 3 Усъвършенстваната безжична технология 2.Лесна употреба : безжично предаване на 2,4 G, щепсела и да играе, просто включете USB приемника към компютъра и инсталирайте 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) на гърба на клавиатурата и започнете печатате. Отърви се от масивно кабели, освободете място на работния плот и го дайте да ви ново визуална наслада 4.За да защитите клавиатурата и да се удължи срока на експлоатация, моля, избягвайте следните действия : участък и перекручивать клавиатура; въвеждането на клавиатурата тежки предмети; пролее течност върху клавиатурата.07 инча) е идеален за не твърде голям работния плот 2. Ултра-мини-дизайн, ниско тегло (6,4 грама), малък размер (15.Отличен за пътуване : гъвкава, мека, сгъване, сворачиваемая, тиха, защитена от разливане, пыленепроницаемая, лека, преносима и удобна за переноске. Как да се свържете с нас : Влезте в своя профил> изберете "Вашите поръчки"> намерете своя идент. Мембранная клавиатурата е отлично помага да се отстранят дразнещ звук кликване на клавиатурата по време на събрание на 2. Това е безжична офис в пълен размер клавиатура с цифрова клавиатура 2. № на поръчката > кликнете на "Свържете се с продавача" от дясната страна.4 G осигурява мощно и надеждно свързване на тази на USB мишка и клавиатура, монтирана на разстояние до 10 м / 33 фута преносима безжична клавиатура 1.Ако все още имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви помогне! 2. Мека силиконовата клавиатура могат да се разпаднат и да се съхранява, можете да я вземете със себе си навсякъде, е подходящ за пътници на Ефективност пестене на енергия 1.4 G с 107 бутони 1. За работата на тази клавиатура са необходими 2 батерии тип AAA (не са включени в комплекта), срока на услуга, която при нормални условия, ежедневна употреба е 1 година 2.Широко се използва : може да се използва за лаптопи, настолни компютри и други устройства с USB-порта, и е съвместим с операционните системи Windows / 98/ ME /2000/ Vista / WIN7 / Android / i OS.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория