.

.

New
SYNERLOGIC Microsoft Word / Excel (за Windows) Стикер с комбинация от Помощния ръководство, Ламинат, Винил, без остатък (прозрачен / малка)

SYNERLOGIC Microsoft Word / Excel (за Windows) Стикер с комбинация от Помощния ръководство, Ламинат, Винил, без остатък (прозрачен / малка)

BGN 2.00

Налично
Налично

Независимо дали за бизнес или лична употреба, ще можете лесно да се ориентирате към вашия лаптоп и да го управлява, да работят по-бързо и по-умни ? ✔️ Е съвместим и подходящ за лаптопи и настолни компютри за всички марки под управлението на операционната система Windows 10 или 11.Той е идеален за начинаещ, който иска да се научи да се насладите на Word и Excel и да спестите време, като една от важните клавишни комбинации.Стикер, разработена от SYNERLOGIC, изработена от водоустойчив винил с военно предназначение и е по-трайно и удобно, отколкото отпечатване на етикети. ? ✔️ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ КЛАВИШНИ КОМБИНАЦИИ - със стикер SYNERLOGIC Reference Keyboard Shortcut стикери с най-важните комбинации на клавиши, удобно разположени точно пред вас.Нашата симпатична и вярна към каузата екип за обслужване на клиенти е готов бързо да отговори на ваши съобщения и за решаване на всички възникнали имате проблеми. ? Идеален за изучаване Ако имате нов лаптоп и искате да се научите да ги използвате като професионалист, този стикер за вас!Етикети ще имате в предната част на носа, така че да бъде в състояние да учат и запомнят им, без да се налага да търси или да отпечатвате.Той е идеален за всяка възраст или ниво на квалификация, студенти или възрастни хора, у дома или в офиса. ? ✔️ Оригинален дизайн и производство на Synerlogic Electronics, Сан Диего, Калифорния, Бока Ратон, Флорида и Бей Сити, Мичиган, САЩ 2020. ? ✔️ Работете по-БЪРЗО и по-УМНИ - бързи съвети имате под ръка!Този инструмент ви позволява много по-бързо научим да се насладите на вашия компютър и ускорява работния процес в геометрична прогресия. ? ✔️ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО - Ние стоим зад нашия продукт!Те са с отлично трайно винил военен клас, както и професионален дизайн придава на нашите наклейкам външния вид на OEM. ?Стикери за справочни на газта SYNERLOGIC Word / Excel Стикер Synerlogic Essential Shortcuts е точен и пълен списък с необходимите клавишни комбинации.Всички права запазени. ? Удобство имате под ръка Се стремите повишаване на производителността или просто да се научат да се радват на чисто нов лаптоп като професионалист?Имайки пред себе си най-необходимите бързи клавиши, вие можете бързо да овладеят тънкостите на работата на вашия компютър. ? ✔️ Оригинален дизайн и производство на Synerlogic Electronics, Сан Диего, Калифорния, Бока Ратон, Флорида и Бей Сити, Мичиган, САЩ 2020.? ✔️ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ КЛАВИШНИ КОМБИНАЦИИ - със стикер SYNERLOGIC Reference Keyboard Shortcut стикери с най-важните комбинации на клавиши, удобно разположени точно пред вас.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория