.

.

New
Alipis 1 комплект Чаши за сервиране на рожден Ден Включва и бутилка Хотелски Вино Очоко Прозрачен Японски Чайник на Саки със Затопляне Ликьор готин Подарък Модерен Га?

Alipis 1 комплект Чаши за сервиране на рожден Ден Включва и бутилка Хотелски Вино Очоко Прозрачен Японски Чайник на Саки със Затопляне Ликьор готин Подарък Модерен Гарафа Чаша Топъл или

BGN 2.33

Налично
Налично

КОМПЛЕКТ БУТИЛКИ И ЧАШИ JSAKE - за забавление на семейството или на гости у вас, в бара, ресторанта или за всеки специален повод - Тенджера за саке и чаши ще отговарят на вашите нужди за използване, много практични японски чаши за вино.ЧАША И КАНА за саке - лесният японски стил, подходящ за много случаи, висококачествено и практично. - Те са подходящи за много поводи, а също така може да бъде като подарък чаша чаена чаша.Списък на пакетите x 4 чаши 1 x съд за вино Характеристики - поддържайте усмивката на лицата на семейство или гости във вашия дом, бар, ресторант или някакъв специален случай за пиене Прост съд за саке. ЧАШКА за САКЕ С ДВОЙНИ стени Чашка за саке и кана за кафе може да се използва за чай или просто като декорация на дома, а също така могат да станат официални подарък за семейството и приятелите.ЧАША И КАНА за саке - лесният японски стил, подходящ за много случаи, висококачествено и практично.Стъклени чаши за саке тази чаша и гърне за саке в японски стил, които са направени от устойчив материал, и можете да бъдете сигурни в тяхното използване. - Материал : Стъклена чаша в японски стил - Кафе, мляко, чай и други напитки, също може да се пие с помощта на нашата многофункционален бутилка за саке little wine cup.Описание на продукта Комплект за приготвяне на хакове, развлекающий семейство или гости във вашия дом, бар, ресторант или за всеки специален повод празник.КОМПЛЕКТ БУТИЛКИ И ЧАШИ JSAKE - за забавление на семейството или на гости у вас, в бара, ресторанта или за всеки специален повод. - Екологично чисти и полезни материали ги правят безопасни и чаши японски комплект за саке?.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория