.

.

New
Чайник DOITOOL, 7 бр. Комплект за Сервиране Саке в Японски Стил, Нежна Бутилка за приготвяне на чай и Вино, Красива Керамичен съд за Саке, Определени Чаени Чаши, Кана (1 бр.

Чайник DOITOOL, 7 бр. Комплект за Сервиране Саке в Японски Стил, Нежна Бутилка за приготвяне на чай и Вино, Красива Керамичен съд за Саке, Определени Чаени Чаши, Кана (1 бр. тенджера с 6 бр. чаши Сливово-зелен цвят)

BGN 0.33

Налично
Налично

Прости чашка за саке и набор от кафе ще донесат в живота си изтънченостОписаниетакие чаши за саке и набор от саксии са изложени на висока температура обработка и выковываются, за да бъде здрав, което е идеално за забавление на приятелите и семейството си на лично парти.- Размер на бутилката : около 14,5х5,3 см.Изработен от керамика, тя е безопасна за употреба.Дизайн изглежда много красива и придава неповторим вкус на всяко помещение на бара.- Дизайн изглежда много красива и придава неповторим вкус на всяко помещение на бара.Чашата е подходяща за вода, вино, чай.- Материал : керамика.Идеални за забавление на приятелите и семейството си на лично парти.Дизайн изглежда много красива и придава неповторим вкус на всяко помещение на бара.Изработена от керамика и е безопасна за употреба.Пакетът включва 1 x тенджера n6 x чаши.Гладка повърхност и опростен дизайн, удобен на пипане, рафинирани в употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория