.

.

New
Чаши за Саке в Японски стил, Гарафа Вино, Домашно Саке, Вино, съд за Саке, Чаши, Офис Бутилка, Чаша за Алкохол, Посуда За напитки, Креативни подаръци (Без Вино)

Чаши за Саке в Японски стил, Гарафа Вино, Домашно Саке, Вино, съд за Саке, Чаши, Офис Бутилка, Чаша за Алкохол, Посуда За напитки, Креативни подаръци (Без Вино)

BGN 1.67

Налично
Налично

Идеален е за Деня на бащите, рожден Ден, годишнина, сватба, Коледа или в името на месеца, печени при температура по-висока от 2426 градуса по Целзий, без миризма, не выцветающегоДобре дошли в нашия магазин, ние правим всичко възможно, за да се погрижат за вас Информация за продукта : Име на продукта : Японски комплект за саке Подходящо място : Бар, кухня Характеристики : Идеално за консумация вино, алкохол и чай. нашите услуги : - удовлетворяване на нуждите на клиентите е наш приоритет : ако не сте доволни от стока. -За да се поддържа красотата на този комплект, е препоръчително да почиствате с помощта на ръчно пране. -Идеален подарък за приятели и семейства. -Японски технологии, традиционен занаят ръчна изработка, оригинален дизайн на гърлото на бутилката Предотвратява изтичане на вода. Елегантен характер на този ваучър за подарък комплект за саке, което го прави чудесен подарък за всеки любител на саке или японска култура в живота си. -За да се поддържа красотата на този комплект, е препоръчително да почиствате с помощта на ръчно пране.Конструкция с отводнителни канали на корпуса бутилки, удобна да се справя За по-голям комфорт, сигурност и красота.Естествено керамично, екологично чисто саке за пиене е полезно. -Японски технологии, традиционен занаят ръчна изработка, оригинален дизайн на гърлото на бутилката Предотвратява изтичане на вода. -Лесен за употреба, лесен за почистване.Удобство и комфорт за дома/ офиса/ парти/ хотел / пикник.Насладете се на любимите си саке с този прекрасен набор от саке!Прекрасен представител на японската култура, този съвременен дизайн, лесно ще се впишат във всеки интериор.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория