.

.

New
DOITOOL Японски Чай Китайски Чай Пътна Кафеена Чаша Студено Саке Чаша за приготвяне на Суши Чаша за чай Кунг-фу Стъкла Порцеланов Комплект Саке Японски Ресторант Кита?

DOITOOL Японски Чай Китайски Чай Пътна Кафеена Чаша Студено Саке Чаша за приготвяне на Суши Чаша за чай Кунг-фу Стъкла Порцеланов Комплект Саке Японски Ресторант Китайска Чаена Чаша Старинни Чаши Китайски Чай

BGN 6.92

Налично
Налично

Прост японски стил, подходящи чаши за саке в много случаи на живота - Висококачествена керамика, я не лесно да се разделят.Благодарение на използването на чаши за саке от висококачествен материал е продукт на различна здравина, удобство и дълъг срок на употреба. - Чудесен и изискан подарък за вашите приятели и на работниците.Уникална повърхност и красива текстура ще ви позволи да се чувствате комфортно при използването му.Креативен и уникален дизайн и осигурява популярност чаши за саке.Отлични и изискани подаръчни чаши за саке, за вашите приятели и на работниците.Прост японски стил, подходящи чаши за саке в много случаи на живота. - Прост стил и интериор в японски стил, подходящ за много случаи.57 инча,- е Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрав, удобен и проектиран за продължителна употреба. - Размер : 7 X4 виж Предпоставка включва 1 х чаена чаша.Характеристики Материал : керамика Размер : 7x7x4 см / 2. - Креативен и уникален дизайн и осигурява нейната популярност.Висококачествени керамични чаши за саке, , които не лесно да се разделят.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория