.

.

New
plplaaoo 60 бр. межзубные Четки, Четки за почистване, скоби, Практически Тънка межзубная четка с удобна дръжка от полипропилен за Ортодонтско грижа за възрастни и деца, И

plplaaoo 60 бр. межзубные Четки, Четки за почистване, скоби, Практически Тънка межзубная четка с удобна дръжка от полипропилен за Ортодонтско грижа за възрастни и деца, Инструменти за почистване на зъбите (син)

BGN 8.04

Налично
Налично

【Плосък кабел】 Плоският конец за зъби за почистване на межзубных периоди не разбухнет и няма да навреди на венците0 инча С глава четки : 64 мм / 2.Межзубные четки за леки и преносими, можете да ги сложите в джоба, да се използват по всяко време и на всяко място, време за почистване на устата, да се избегне кариес и проблеми с устната кухина, радост и удобство в напрегнатите делници.Подходящ за домашна употреба, за пътуване и работа.Увеличена площ на контакт за по-бързо отстраняване на межзубного на отпадъци, като се движат нагоре и надолу, поддържане на зъбите чисти.【Удобно и ефективно】Межзубная четка премахва остатъци или остатъчни чужди вещества, а също така е удобен и ефективен за почистване на устната кухина. Комплект : 60 х межзубная четка Забележка : Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване. межзубные четки, четки за почистване, скоби, практически тънка межзубная четка с удобна дръжка от полипропилен за ортодонтско грижа за възрастни и деца, инструменти за почистване на зъбите. 【Ефективно напрежение】 Широка дужка четки за скоби е удобен и гъвкав за използване, което допринася за вашето здраве и хигиената на устната кухина, а също така ви дава най-добрите впечатления. 【Лесно】 Средство за почистване на скоби лесно да се плъзга между зъбите, което улеснява процеса на почистване на зъбите.През това време, можете да постигнете ясно произношение.【Плосък кабел】 Плоският конец за зъби за почистване на межзубных периоди не разбухнет и няма да навреди на венците.

Подробности

Item Type:
Interdental Brush
Material:
Medical Grade Nylon Wire, PP Handle
Size:
Approx.
Without Brush Head:
50mm/2.0in
With Brush Head:
64mm/2.5in
Gross Weight:
Approx. 74g/2.6oz
Quantity:
60pcs
Package List:
60 x Interdental Brush
Note:
Please allow some error due to manual measurement.
Новинка

Подобни продукти в категория