.

.

New
Дръжки за палеца Котешки лапи Затварят Добра устойчивост на Хлъзгане Джойстик Котешки Лапи Нов дизайн за Switch Switch Lite (Бели нокти на зелен фон)

Дръжки за палеца Котешки лапи Затварят Добра устойчивост на Хлъзгане Джойстик Котешки Лапи Нов дизайн за Switch Switch Lite (Бели нокти на зелен фон)

BGN 0.67

Налично
Налично

5Лек и с малки размери, добра устойчивост на хлъзгане, високо триене, лесно управление. Може многократно да се почиства, не засяга използването, винаги запазва светли на външен вид е като нов. Лек, с малки размери, добра устойчивост на хлъзгане, високо триене, лекота на управление.Изработен от висококачествен силиконов материал, текстурата е мека, на допир отлично. Фигура котешки лапи, с нов дизайн, уникален стил.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Рокер Материал : силикон Опции : Жълт лапа в бяло, с бяла лапичка в жълто, Синьо лапа в бяло, с бяла лапичка на синьо, розово лапа в бяло, с бяла лапичка на розова, зелена лапа в бяло, с бяла лапичка на зелен Тегло : около 16 g / 0,6 грама Подходящ за ключ / Превключвател Lite Осъществяване Списък : 10 х рокер.Може многократно да се почиства, не засяга използването, винаги запазва светли на външен вид е като нов.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rocker Cap
Material:
 Silicone
Options:
  Yellow Paw on White, White Paw on Yellow, Blue Paw on White, White Paw on Blue, Pink Paw on White, White Paw on Pink, Green Paw on White, White Paw on Green
Weight:
Approx. 16g/0.6oz
Suitable for Switch/Switch Lite:
Package List:
10 x Rocker Cap :
Новинка

Подобни продукти в категория